Introductie

Hallo, ik ben Hanna.

Weet je wat ik zo leuk vind? Dat er heel veel eenvoudige manieren zijn om je elke dag happy, gezond en energiek te voelen. Bijvoorbeeld door gezonde beweging, eten, ademen, positief denken……eigenlijk  hele simpele trucjes. In mijn ontdekkingstocht, heeft Yoga mij in al zijn kleuren en vormen het meeste gegeven: rust, tevredenheid en gezondheid. En dan, word het een deel van je dagelijks leven.

Wij hebben 9 jaar in London gewoond; een heerlijk maar druk, snel bestaan.  Op zoek naar lichaamsbeweging maar ook meer balans en rust, ben ik jaren geleden begonnen met yoga. heb Ik naar hartenlust allerlei soorten Yoga les heb gevolgd, met een groeiende passie om zelf les te kunnen geven.  Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik daarom gedurende 13 maanden de YogaLondon yoga leraar opleiding volbracht. En daarna, de specialisatie Pre- en Postnatale yoga leraar opleiding. Onlangs heb ik ook de bijscholing Kinder Yoga bij Helen Purperhart gevolgd.

Zwangerschapsyoga en postnatale yoga is in deze fase van mijn leven erg bijzonder om te geven gezien mijn recente ervaringen. Beide hebben mij ontzettend geholpen tijdens de zwangerschap, bevalling en herstel van mijn zoontje (nu 2.5 jaar) en mijn dochter van 4 maanden.

photo (1).

Ik vind het fascinerend hoe Yoga helpt om een optimale mentale en fysieke balans te vinden. Low energie? – een snelle Vinyasa Flow les geeft je nieuwe energie. Uitgeput en onrustig? – een zachte herstel les brengt tot rust. Zwanger? – een moment om dichterbij jezelf en je baby te komen. Is je kind onrustig en uit z’n doen? – Een kinder yoga avontuur helpt een kind om spelenderwijs fysiek en mentaal beter te voelen. Ik hoop dit te kunnen delen, of je nou zoekt naar lichaamsbeweging, energie, rust of een momentje stilte.

Yoga leraar kwalificaties:

  • 200hr YogaLondon Vinyasa Flow Yoga teacher training
  • Specialisatie YogaLondon: Prenatal and Postnatal Yoga teacher training
  • Specialisatie Helen Purperhart, Jip en Jan Academie: Kinder Yoga

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s