Zwanger en nu genieten

Eindelijk kan ik vol op genieten na weken misselijk en onzeker. Ik ben zwanger en alle checks en echos zien er tot nu toe goed uit. Joepie. Wat een geluk.

Het komt prachtig uit, per ongeluk. We zijn vanuit London terug naar Nederland verhuisd. Ik heb nu eindelijk tijd om meer Yoga les te gaan geven. Iedereen is welkom, een sterke Vinyasa Flow voor de energieke, rustig en effectief voor ouderen, noem maar op.

Maar om te beginnen… nu eerst zwangerschapsyoga! Wat lijkt me dat heerlijk met mijn eigen snel groeiende buik. Ik heb er zin in. Yoga is zo’n prachtige manier om te genieten van de zwangerschap en de baby in je buik. Ik heb heel veel zin om dit te delen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s